Γεννήθηκα τελευταία μέρα Φεβρουαρίου του ’72 στην Αθήνα, αλλά η ηλικία μου  δεν είναι 12 χρονών.  Με καταγωγή από Κέρκυρα, έχω και την τρέλα και τη λόξα μου. Λατρεύω τα ζυμαρικά, το κόκκινο χρώμα, τη θάλασσα ,τον ήλιο, το χιούμορ και την ευγένεια της ψυχής. Άλλαξα πολλά σχολεία και έζησα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Τελικά, αποφοίτησα από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής (Pierce college).

Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, παίζω και πιάνο, όσο θυμάμαι δηλαδή. Σπούδασα Marketing και 19 χρόνια εργάστηκα σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρακολούθησα πιστοποιημένα σεμινάρια πάνω στην « Εισαγωγή της Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής και Προπονητική Ζωής» καθώς και στην «Παραγωγή Ραδιοφωνικών Εκπομπών». 

Η μουσική, όμως, είναι έρωτας και το ραδιόφωνο μεράκι. Ασχολούμαι με το διαδικτυακό ραδιόφωνο ως ραδιοφωνικός παραγωγός, τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας τη δική μου εκπομπή με τίτλο: « Αστερισμός της Ελίνας». Μία infotainment εκπομπή, ένα αλμανάκ «ντυμένο» με μουσικές επιλογές από όλο τον κόσμο και με πολλές,ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες. 

Πρόσφατα, άρχισα να ασχολούμαι με τη γραφή. Γράφω βιωματικά, μικρά διηγήματα όταν και όποτε το νιώσω. Η γραφή, η καταγραφή των σκέψεων και των βιωμάτων μου, είναι η διέξοδος του μυαλού μου.

Η πρώτη μου επαγγελματική προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και πολύ σύντομα το διήγημα μου, μαζί με των υπόλοιπων επιτυχόντων, θα εκδοθεί σε βιβλίο από τις εκδόσεις «Αγγελάκη».

Αρθρογραφώ σε διάφορες ιστοσελίδες. Κάθε Πέμπτη με διαβάζεται στον πολιτιστικό ιστότοπο « www.culturepoint.gr», καθημερινώς, στο προσωπικό μου blog: 
« https://asterismostiselinas.blogspot.com/ » 

 

                  Αγαπημένο μου μότο: « Όσο γελάμε, τίποτα δεν χάθηκε», Ουίλλιαμ Σαίξπηρ