Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1997, κατάγεται από τα Καλάβρυτα Αχαΐας και από μικρός συνήθιζε να είναι άτομο με πολλά ενδιαφέροντα.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος ενός μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), καθώς και ενός μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον τομέα των “Εφαρμοσμένων Οικονομικών και της Περιφερειακής Ανάπτυξης” από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών.

Όσον αφορά τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά του, είναι λάτρης των χειμερινών αθλημάτων και κυρίως του σκι, ενώ ακόμη απολαμβάνει να ασχολείται και με τα αθλήματα νόησης “Poker” και “Stratego” έχοντας μάλιστα σημειώσει σημαντικές επιτυχίες σε διοργανώσεις και διαγωνισμούς διεθνούς εμβέλειας.

Αναφορικά με τη μουσική, άρχισε να ασχολείται πιο ενεργά από την πρώιμη εφηβική του ηλικία, ενώ σαν φοιτητής πλέον ξεκίνησε πολύ πιο έντονα να δημιουργεί και τις δικές του μουσικές playlists αλλά και να αναλαμβάνει ρόλο DJ σε διαφόρων ειδών εκδηλώσεις (βλ. φοιτητικά πάρτυ, φιλικές συνεστιάσεις κοκ.).

Όσον αφορά την ξένη μουσική, τα μουσικά ακούσματα και οι προτιμήσεις του επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στις κατηγορίες House, Pop και RnB, ενώ στην ελληνική μουσική απολαμβάνει έντονα να εναλλάσσεται μεταξύ του Retro και του Mainstream μουσικού ρεπερτορίου.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει περαιτέρω την επαγγελματική του δραστηριότητα στον κλάδο, έχοντας παίξει ως DJ σε διάφορα μαγαζιά εστίασης (clubs, bars κλπ.), αλλά και σε ιδιωτικού τύπου μουσικές εκδηλώσεις, ενώ το καλοκαίρι του 2023 πρωτοεμφανίστηκε στη φιλόξενη συχνότητα του “Premiere Radio” μέσα από τις μουσικές βραδιές “Kosmo 2023 Summer Vibes”.

Επί του παρόντος, θα έχετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε μέσα από τον “Premiere Radio” και τα προσωπικά του DJ Sets που θα περιλαμβάνονται στις μουσικές βραδιές “Kosmo Non-Stop Mix Music Nights” και οι οποίες θα αποτελούνται από τις 3 κατηγορίες: “Greek Vibes”, “International WarmUp” και “MixThem All”.

Καλή σας ακρόαση !!!